Jeleuri dietetice cu cacao si rom
PrinteazaJeleuri dietetice cu cacao si rom din: lapte degresat, apă receg, gelatină (fie gelatină vărsată, fie plicuri), cacao, indulcitor, esenta de rom.
Ingrediente:
- 100 ml lapte degresat
- 1 pahar apă rece
- 25 g gelatină (fie gelatină vărsată, fie 3 plicuri)
- 2 linguri cacao
- 10 pastiluţe îndulcitor
- esenţă de rom, după gust
Mod de preparare:
Pippari gelatina, conform instrucţiunilor de pe plic. O hidratezi timp de 10 minute în apă rece, după care o pui pe baie de abur, până se dizolvă, fără să fiarbă.
Intre timp, fierbi laptele cu îndulcitorul, amesteci apoi cu cacaua şi esenţa. După aceea amesteci laptele cu cacao cu gelatina topită.
Pui compoziţia în forme de silicon şi o dai la congelator, timp de 10-15 minute.
Jeleuri dietetice cu cacao si rom
Pofta buna!