Jeleu de vin

Printeaza

Jeleu de vin

Ingrediente:Jeleu de vin

  • 1/4 l apă
  • 1/2 l vin alb obişnuit
  • 1/4 l vin superior tămîios sau de Cotnar
  • 250 g zahăr
  • 6 foi de gelatină

 

Mod de preparare:

Apa şi zahărul se pun la fiert 2 minute, apoi se pune gelatina care a fost muiată în apă rece circa 20 minute, Cînd s-a topit se pune şi vinul, se stre­coară şi se dă la rece.

Cînd începe să se gelatineze se toarnă in cupe si se dau la frigider pînă se gelatinează bine.

Se decorează deasupra cu felii de pere din compot sau de boabe de struguri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.