Jeleu de struguri cu pere si lamaie

Printeaza

Jeleu de struguri cu pere si lamaie din: struguri negri, pere, vin alb, zahar, lamaie.

Ingrediente:Jeleu_de_struguri_cu_pere_si_lamaie

  • 500 g struguri negri
  • 400 g  pere
  • 500 ml vin alb
  • 1 kg zahăr
  • zeama de la 1 lămâie

Mod de preaprare:

Se spală strugurii şi se scurg de apă. Se decojesc perele şi se taie lamele. Se pun strugurii într-o oală mare şi se adaugă vinul.

Se dă într-un clocot, după care se lasă să fiarbă la foc mic, timp de 30 de minute. Se adaugă zeama de lămâie, zahărul şi perele.

Se amestecă bine. Se în fiert, se dă focul foarte mic şi se mai fierbe 20 minute, amestecând din când în când. Se repartizeaza in borcane şi se dă la rece 12 ore. Se serveşte in boluri.

Jeleu de struguri cu pere si lamaie

Jeleu_de_struguri_cu_pere_si_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.