Jeleu de lamaie cu zaharina

Printeaza

Jeleu de lamaie cu zaharina

Ingrediente:Jeleu de lamaie cu zaharina

  • 25 g lămâi
  • 3 g gelatină
  • 150 ml apă
  • zaharină după gust

 

Mod de preparare:

Fierbi apa, o dai la o parte, adaug coaja de lămâie şi acoperi vasul, lăsând aşa 5-6 minute, să pătrundă aroma lămâii în apă.

Adaugi zeama de la lămâie şi gelatina. Atenţie, cantitatea de apă şi de suc de lămâie trebuie să fie cea prevăzută de indicaţiile de pe pachetul de gelatină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.