Jeleu de ciocolată

Printeaza

Jeleu de ciocolată

Ingrediente:Jeleu de ciocolată

  • 3 batoane ciocolată
  • 10 linguri lapte
  • 500 g smîntînă proaspătă
  • 150 g zahăr pudră
  • vanilie
  • 8 foi gelatină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se pun într-un ibric laptele încălzit, vanilia şi ciocolata. Cînd ciocolata s-a topit, se toarnă totul peste zahărul frecat cu smîntîna şi se amestecă bine, apoi se adaugă gelatina dizol­vatăşi strecurată.

Se unge o formă cu ulei, se umple cu com­poziţia obţinutăşi se pune la gheaţă.

Înainte de a servi, se ţine forma o clipă în apă fierbinte şi se răstoarnă pe farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.