Jeleu cu fructe de soc

Printeaza

Jeleu cu fructe de soc din: suc de fructe, zahar.

Ingrediente:Jeleu cu fructe de soc

  • 750 ml suc de fructe de soc
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1

 

 

 

Mod de preparare:

Fructele se storc în oala cu aburi, fără zahăr, şi din sucul obţinut se opreşte cantitatea indicată în reţetă. Aceasta se toarnă în cratiţă, se adaugă zahărul şi se fierbe cât este indicat pe pachet.

Se face proba şi se toarnă fierbinte în borcane, care se închid şi se întorc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.