Jarcovia

Printeaza

Jarcovia din: carne de porc, ceapa, castraveti acri, foi de dafin, bulion.

Ingrediente:Jarcovia

  • 1,5 kg carne de porc
  • 2 kg ceapă
  • 1 kg castraveţi acri
  • foi de dafin
  • bulion

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai în bucăţi nu prea mici, potrivite, şi o undeşti în ulei. Ceapa, de asemenea, o cureţi şi o tai solzişori şi o undeşti în ulei. Castraveţii îi tai în rondele şi îi pui în apă rece, la desărat. într-o tigaie de vreo 5 kg pui un rând de ceapă, un rând de castraveţi, 1 rând de carne şi iar repeţi.

Deasupra trebuie să fie ceapă. Pui dafin între rânduri, după aceea adaugi apă cât cuprinde şi o pui la fiert la foc mic. Din când în când o controlezi. Dacă nu este fiartă carnea, mai adaugi un pic de apă. Trebuie să scadă până rămâne uleiul deasupra.

Bulionul se pune când este aproape gata. La urmă guşti de sare, dacă mai trebuie, mai adaugi. Ţine cont că, deja, castraveţi sunt un pic săraţi.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • jarcovia

1 comentariu

  1. Din cate stiam asta este o retete lipoveneasca si am auzit ca e tare buna. O sa prepar si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.