Jambon cu glazura de rodie

Printeaza

O reteta de jambon cu glazura de rodie din: jambon si suc de rodie.

Ingrediente:Jambon cu glazura de rodie

  • 3 kg de jambon feliat
  • 1-1/2 cana de su de rodie

 

Mod de preparare:

Scoate jambonul din frigider cu aproximativ 40 de minute înainte de preparare. încălzeşte cuptorul la 170°C.

Toarna sucul de rodie într-o oală mică şi fierbe-l înăbuşit până se îngroaşă (cam 1/3 cană), 25 de minute.

Pune jambonul într-o tavă şi varsă peste el glazura de rodie. Coace-l până se pătrunde, aproximativ 2 ore. Unge-l din când în când cu sosul din tavă.

Acoperă-l cu o folie alimentară dacă extremităţile jambonului încep să se rumenească prea mult.

Jambon cu glazura de rodie

Jambon cu glazura de rodie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.