Iuţari la cuptor, cu mălai

Printeaza

Iuţari la cuptor, cu mălai din: iutari, ulei de floarea soarelui, malai, sare, piper, mujdei de usturoi.

Ingrediente:Iuţari la cuptor, cu mălai

  • 1 kg iutari (ciuperci)
  • ulei de floarea soarelui
  • malai
  • sare
  • piper
  • mujdei de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Pentru început, cureţi şi speli foarte bine iuţarii. Aceste ciuperci au pălării mari, pe care le tai în bucăţi mai mici.

Treci ciupercile prin ulei, apoi printr-un amestec de mălai, sare şi piper. Le aşezi într-o tavă şi le introduci în cuptorul preîncălzit.

Le laşi o jumătate-trei sferturi de oră, până se rumenesc puţin. Serveşti iuţarii stropiţi din belşug cu mujdei de usturoi.

 

 

Iuţari la cuptor, cu mălai

 

Iutari cu morcov in saramura cu otet

Iutari cu morcov in saramura cu otet din: iutari, morcovi, otet, apa, ulei, sare grunjoasa, boabe de piper. Ingrediente: 1 kg iutari 1-2 morcovi 300 ml otet 600 ml apa 300 ml ulei 1 lingurita sare grunjoasa, neiodata 1 lingurita boabe de piper   Mod de preparare: Cureţi ciupercile, separi picioruşele de pălărioare, le speli […]

Iutari cu branza de burduf

Iutari cu branza de burduf din: iutari, branza de burduf, ulei, usturoi si sare. Ingrediente: 16 iutari, bureti albi iuti 200 g branza de burduf 2 linguri ulei 2 catei de usturoi sare     Mod de preparare: Curatati iutarii de frunze si pamant, spalati-i bine sub jet de apa, ca sa eliminati nisipul strans intre […]

 

Ciuperci_gratinate_cu_migdale

Ciuperci gratinate cu migdale

Ciuperci gratinate cu migdale din: ciuperci, ceapa, unt, supa, smantana, sare, piper, paine, cascaval, patrunjel, seminte de pin, fulgi de migdale. Ingrediente: 300 g iuţari sau champignon 200 g ciuperci pleurotus 150 g ceapă 3 linguri unt 75 ml supă de pui sau de legume 120 ml smântână pentru gătit sare piper 250 g pâine […]

 

Taitei de casa cu hribi

Taitei de casa cu hribi din: hribi, unt, faina, oua, apa, supa de legume, sare, piper alb.   Ingrediente: hribi unt faina oua apa supa de legume sare piper alb Mod de preparare: Cureţi hribii şi pe cei mari îi tai în bucăţi mai mici, iar pe cei mici îi tai în două sau în […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.