Involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu

Printeaza

O reteta de involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu din: samburi de pin, patrunjel, frunze de salvie, cimbru, usturoi, ceapa, ulei, sare, piper, rulade de vitel, foi de dafin, vin rosu, supa, ciuperci si unt.

Ingrediente:Involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu

  • 50 g sâmburi de pin
  • 1 legătură pătrunjel
  • 6 frunze de salvie
  • 4 fire cimbru
  • 2 căţei de usturoi
  • 250 g ceapă
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 rulade de viţel (a 180 g)
  • 3 foi de dafin
  • 200 ml vin roşu
  • 250 ml supă
  • 300 g ciuperci Champignon
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Se prăjesc într-o tigaie sâmburii de pin. Se toacă, la fel ca verdeaţa, usturoiul şi o ceapă. Se adaugă 2 linguri de ulei, sare şi piper. Se ung ruladele cu acest amestec, se rulează şi se fixează. Se prăjesc ruladele într-o lingură de ulei.

Se toacă restul de ceapă şi se căleşte cu foaia de dafin şi ruladele; se stinge cu vin. Se toarnă supă, se condimentează şi se lasă să se înăbuşe cca 35 min. Se mărunţesc ciupercile. Se rumenesc în unt topit; se sărează şi se piperează. Cu 10 min. înainte de a fi gata, se adaugă la rulade şi se lasă să se pătrundă.

Involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu

Involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.