Insomnia, un semn că ai multe toxine în corp

Printeaza

Insomnia, un semn că ai multe toxine în corpToxinele se găsesc în tot ce ne înconjoară: de la aerul poluant pe care îl respirăm, până la alimentele injectate cu hormoni pe care le consumăm. Alte toxine provin de la fumul de ţigară, produsele de curăţare a casei, şi, bineînţeles, un impact negativ asupra organismului îl au şi stresul şi emoţiile negative.

gnorate, aceste toxine ne pot face rău. De aceea, este important să detoxificăm organismul din când în când. Iată care sunt simptomele pe care nu trebuie să le ignori!

Suferi de insomnie

Dacă nu poţi să adormi ori dormi foarte puţin pe noapte, este posibil să fie din cauza acumulării de toxine în ţesuturi.

Te simţi fără vlagă

În cazul în care te simţi mai tot timpul epuizată, există posibilitatea ca asta să se întâmple din cauza toxinelor din corp. Nivelul nostru de energie se află în legătură directă cu tractul gastro-intestinal, astfel încât, odată ce elimini toxinele, senzaţia de oboseală ar trebui să dispară.

Articol preluat de aici.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.