Inimioare cu şuncă si caşcaval

Printeaza

O reteta delicioasa de inimioare cu: aluat, sunca, cascaval, ardei gras, masline negre, sare, piper.

Ingrediente:Inimioare cu şuncă si caşcaval

  • 400 g aluat foitaj
  • 150 g şuncă
  • 150 g caşcaval ras
  • 1/2 bucată ardei gras roşu
  • 60 g măsline negre fără sâmburi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi aluatul foitaj să se dezgheţe. Când s-a dezgheţat, încingi cuptorul la 200°C. Tai şunca şi ardeiul gras cubuleţe, iar măslinele în fâşiuţe.

Aluatul îl tai în formă de inimioare (sau alte forme), pe care le pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le înţepi uşor cu furculiţa.

Pe fiecare inimioară pui bucăţele de şuncă, caşcaval, ardei gras cubuleţe şi fâşii de măsline. Presari sare şi piper, dacă mai este nevoie.

După ce umpli toată tava, o bagi în cuptorul încins şi laşi 25-30 de minute, până când aluatul s-a umflat frumos şi s-a rumenit uşor.

Inimioare cu şuncă si caşcaval

Inimioare cu şuncă si caşcaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.