Inimioare cu branza de vaci

Printeaza

O reteta de inimioare cu branza de vaci, smantana, verdeata proaspata, sare, piper, seminte de chimen, morcov, ceapa verde, sunca si cascaval feliat.

Ingrediente:Inimioare cu branza de vaci

  • 4 felii de pâine albă pentru toast
  • 100 g brânză de vaci
  • o lingură smântână
  • verdeaţă proaspătă
  • sare
  • piper
  • seminţe de chimen
  • un morcov mic
  • o ceapă verde
  • două felii şuncă
  • două felii caşcaval feliat

 

Mod de preparare:

Freacă brânza de vaci cu verdaţa tocată, seminţe de chimen, ceapă verde tăiată mărunt şi smântână. Condimentează cu sare şi piper, întinde compoziţia pe două felii de pâine, adaugă morcov ras, câte o felie de şuncă şi una de caşcaval, apoi acoperă sandvişurile cu celelalte două felii de pâine.

Cu ajutorul unei forme-inimioară (din cele pentru fursecuri), decupează sandvişuri în formă de inimă şi serveşte-le imediat. Poţi adapta compoziţia sandvişurilor cu alte ingrediente, după gustul tău.

 

Poftă bună!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.