Inghetata de visine

Printeaza

Inghetata de visine din: lapte condensat, frisca, visine.

Ingrediente:Inghetata de visine

  • 1 cutie de lapte condensat dulce
  • 400 ml frişca lichidă
  • 500 g vişine

 

Mod de preparare:

Laptele şi frişca se ţin la frigider de seara, iar a doua zi se bate frişca, se adaugă laptele, se amestecă bine şi
se lasă la frigider. Vişinele se pun într-un vas pe foc, până scade sucul, apoi se pasează cu blenderul vertical şi se lasă să se răcească.

Se încorporează frişca, iar după omogenizare, se răstoarnă în maşina de îngheţată, a cărei cuvă a stat la congelator cel puţin 24 h şi se procesează 30 de min.

Pentru cine nu are maşină de îngheţată, se pune compoziţia într-o cutie rotundă, se lasă la congelator şi se scoate din 30 în 30 de minute să se amestece.

E suficient de două ori să se amestece, ingredientele fiind foarte reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.