Inghetata sandvici

Printeaza

Inghetata sandvici din: zahar, sirop de glucoza, apa, vin apumant alb, lapte condensat, frisca, biscuiti, ciocolata.

Ingrediente:Inghetata_sandvici

  • 140 g zahar
  • 60 g sirop de glucoza
  • 335 ml apa
  • 80 ml vin spumant alb
  • 200 ml lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida

pentru servit:

  • biscuiti
  • bucatele de ciocolata

 

Mod de preparare:

Apa, zahărul şi siropul de glucoza se pun la fiert şi se lasă până ce zahărul se topeşte şi se obţine un sirop. Se trage de pe foc şi se pune vinul, se amestecă şi, după ce s-a răcit, se adaugă laptele condensat.

Se bate frişca lichidă şi se amestecă apoi cu siropul cu vin. Se dă la congelator pentru trei ore, amestecând la fiecare oră.

Pentru servit, se pune îngheţata între doi biscuiţi şi pe margine se presară bucatile de ciocolată rotind uşor sandviciul. Se păstrează, lă congelator până la servire şi se scoate în frigider cu 15 minuţe înainte de a se aduce la masă.

Inghetata sandvici

Inghetata_sandvici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.