Inghetata de capsuni fara lactate sau oua

Printeaza

Inghetata de capsuni fara lactate sau oua din: capsuni, ulei de cocos, lapte de nuci, miere, esenta de vanilie, nuci diverse.

Ingrediente:Inghetata de capsuni fara lactate sau oua

  • 1 cana capsuni
  • 3 lg ulei de cocos
  • 1 cana lapte de nuci
  • 1/2 cana miere sau dupa gust
  • 1/2 fiola de esenta vanilie
  • 1 cana de nuci diverse, caju, migdale, nuci, orice

Mod de preparare:

Laptele se face din 2 cani de apa plus 1 cana de nuci diverse, caju, migdale, nuci, orice aveti la indemana, puse toate in blender.

Se strecoara printr-un tifon sau punga speciala, iar lichidul rezultat se repune in blender impreauna cu toate celelalte ingrediente.

Este o bautura delicioasa, gen smothie de fructe care se poate consuma ca atare sau se poate trasforma in inghetata.

Daca dispuneti de o masina de inghetata care este nemaipomenita, veti avea inghetata in jumate de ora insa daca nu, puteti introduce compozitia la congelator pentru o ora si daca a apucat sa inghete putin, se poate din nou da prin blender pentru a avea consistenta unei inghetate, mai bine zis a unui sorbet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.