Inghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju

Printeaza

Inghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju din: lapte de migdale, nuci caju, căpşuni organice, sirop de agave, lecitină, esenţă de vanilie, sare.

Inghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de lapte de migdale
  • 1 ceaşcă de nuci caju
  • 1/4 ceaşcă de căpşuni organice
  • 4 linguri de sirop de agave
  • 1 lingură de lecitină
  • 1 linguriţă de esenţă de vanilie
  • 1 vârf de linguriţă de sare

Mod de preparare:

Introduceţi laptele de migdale şi nucile ca’ju într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Adăugaţi ingredientele rămase şi amestecaţi-le pe toate, până obţineţi o textură omogenă şi cremoasă.

Puneţi mix­tura într-un aparat pentru îngheţată şi aplicaţi instrucţiunile de folosire. Alternativ, introduceţi mixtură în congelator şi amestecaţi-o o dată pe oră, până îngheaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.