Inghetata de cacao si nes

Printeaza

Inghetata de cacao si nes din: oua, smantana, zahar, cacao, nes.

Ingrediente:Inghetata de cacao si nes

  • 6 ouă
  • 400 g smântână groasă
  • 400 g zahăr
  • 2 linguriţe cu vârf cacao
  • 4 linguriţe nes

 

Mod de preparare:

Baţi gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, apoi adaugi cacao, nes şi smântână. Separat baţi albuşurile spumă cu restul de zahăr.

Amesteci cele două compoziţii şi Ie torni în forme speciale sau pahare de plastic Le pui la congelator până îngheaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.