Inghetata de busuioc

Printeaza

Inghetata de busuioc din: busuioc, zahar, mascarpone, iaurt.

Ingrediente:Inghetata_de_busuioc

  • 1 legatura mare de busuioc
  • 500 g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 1,3 kg iaurt gras

 

Mod de preparare:

Combini frunzele de busuioc cu zahărul. Amesteci bine cu ajutorul unui blender, până obţii o pudră fină. Adaugi brânza mascarpo­ne şi iaurtul.

Amesteci din nou foarte bine cu blenderul. Torni compoziţia într-un recipient şi o dai la rece pentru patru ore.

Cu ajutorul unui mixer zdrobeşti apoi gheaţa şi amesteci bine. Dai din nou îngheţata la rece şi mai repeţi procedura de două ori.

Laşi apoi îngheţata ornată cu frunze proas- la rece peste noapte. Serveşti pete de busuioc.

Inghetata de busuioc

Inghetata_de_busuioc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • inghetata de busuioc

1 comentariu

  1. Cine a mai pomenit de inghetata de busuioc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.