Inghetata cu piersici

Printeaza

 Inghetata cu piersici

Ingrediente:Inghetata cu piersici

  • 4 pier­sici
  • 100 g zahăr
  • 150 ml apă
  • 1-2 lămâi

 

Mod de preparare:

Fierbi apa cu zahărul până se leagă siropul. Cureţi piersi­cile de coajă şi de sâmburi şi le pasezi printr-o sită, apoi răstorni piureul obţinut peste siropul răcit.

Adaugi şi zeama de lămâie, ames­teci uşor şi dai îngheţata la frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.