Inghetata cu petale de trandafiri

Printeaza

Inghetata cu petale de trandafiri din: lapte, pastaie de vanilie, galbenusuri, zahar, petale de trandafir, frisca, siropd e zmeura, ulei eteric de trandafir, petale de trandafir.

Ingrediente:Inghetata_cu_petale_de_trandafiri

  • 100 ml lapte
  • 1 pastaie de vanilie
  • 3 galbenusuri
  • 70 g zahar
  • 4 petale de trandafir
  • 500 ml frisca
  • 100 ml sirop de zmeura
  • 2 picaturi de ulei eteric de trandafir
  • petale de trandafir glasate

 

Mod de preparare:

Se dau in fiert 100 ml lapte cu miezul de la o pastaie de vanilie. Separat se amesteca 3 galbenusuri cu 70 g zahar. Se adauga laptele cu vanilie si se bate la bain marie. Se scoate si se amesteca pana se raceste.

Se toaca 4 petale de trandafir si se amesteca impreuna cu 500 ml frisca, 100 ml sirop de zmeura, 2 picaturi de ulei eteric de trandafir.

Se da la congelator 3 ore, amestecandu-se des, pentru a nu se forma ace de gheata. Se decoreaza cu petale de trandafir glasate.

Inghetata cu petale de trandafiri

Inghetata_cu_petale_de_trandafiri

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.