Inghetata cu lapte praf si capsune

Printeaza

Inghetata cu lapte praf si capsune din: oua, zahar, apa, lapte praf.

Ingrediente:Inghetata cu lapte praf si capsune

  • 8 ouă
  • 16 linguri zahăr
  • 2 căni
  • apă
  • 10 linguri cu vârf lapte praf

 

Mod de preparare:

Separi albuşul de gălbenuş. Gălbenuşul îl freci cu zahărul, apoi adaugi puţină apă (din cele două căni), să se subţieze compoziţia. Pui 5 linguri de lapte praf, apoi puţină apă şi celelalte 5 linguri de lapte praf.

Această compoziţie o pui pe foc să dea un clocot. Laşi deoparte să se răcească bine. Baţi albuşurile cu alte 4 linguri de zahăr şi le torni peste compoziţia cu gălbenuş. Amesteci bine.

Impărţi compoziţia în două şi într-o jumătate încorporezi căpşune zdrobite, amestecate cu zahăr. Poţi turna compoziţia în cupe.

Inghetata cu lapte praf si capsune

Inghetata cu lapte praf si capsune

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • inghetata cu lapte praf
  • reteta inghetata cu lapte praf
Sumar
recipe image
Nume reteta
Inghetata cu lapte praf si capsune
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.