Inghetata cu lapte praf si capsune
PrinteazaInghetata cu lapte praf si capsune din: oua, zahar, apa, lapte praf.
- 8 ouă
- 16 linguri zahăr
- 2 căni
- apă
- 10 linguri cu vârf lapte praf
Mod de preparare:
Separi albuşul de gălbenuş. Gălbenuşul îl freci cu zahărul, apoi adaugi puţină apă (din cele două căni), să se subţieze compoziţia. Pui 5 linguri de lapte praf, apoi puţină apă şi celelalte 5 linguri de lapte praf.
Această compoziţie o pui pe foc să dea un clocot. Laşi deoparte să se răcească bine. Baţi albuşurile cu alte 4 linguri de zahăr şi le torni peste compoziţia cu gălbenuş. Amesteci bine.
Impărţi compoziţia în două şi într-o jumătate încorporezi căpşune zdrobite, amestecate cu zahăr. Poţi turna compoziţia în cupe.
Inghetata cu lapte praf si capsune
Pofta buna!
Incoming search terms:
- inghetata cu lapte praf
- reteta inghetata cu lapte praf
