Inghetata cu iaurt si capsuni

Printeaza

Inghetata cu iaurt si capsuni din: banane, capsuni, iaurt, arahide.

Ingrediente:Inghetata_cu_iaurt_si_capsuni

  • 4 banane mari, decojite, feliate şi congelate
  • 350 g căpşune îngheţate
  • 1 /12 ceşti cu iaurt de căpşune
  • căpşune proaspete, feliate
  • 1/2 ceaşcă cu arahide în coajă, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Pune bananele, căpşunele şi iaurtul într-un blender şi mixează-le timp de 5 minute, până obţii o compoziţie cremoasă, groasă şi omogenă.

Toarnă crema într-un recipient pentru îngheţată şi congelează timp de 3 ore, sau până când se întăreşte.

Presară arahidele şi serveşte îngheţata cu felii de căpşune deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.