Inghetata cu cirese amare

Printeaza

Inghetata cu cirese amare din: zeama de cirese amare, apa, gheata.

Ingrediente:Inghetata_cu_cirese_amare

  • 500 ml zeamă de cireşe amare
  • 500 ml de apă
  • 500 g de zahăr

 

 

Mod de preparare:

Se aleg cireşe amare bine coapte şi se curăţă de sâmburi. Se pasează prin sită sau mixer, iar sucul rezultat se pune într-un vas de sticlă. Separat, se face sirop din zahăr şi apă şi se fierbe până se leagă ca pentru dulceaţă.

Peste siropul clocotit se toarnă zeama de cireşe, se amestecă, apoi se lasă compoziţia să se răcească. Ingheţata se pune în cupe şi se dă la congelator.

Inghetata cu cirese amare

Inghetata_cu_cirese_amare

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • inghetata de cirese amare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.