Inghetata cu capsune si rozmarin

Printeaza

Inghetata cu capsune si rozmarin din: capsune, zahar, frisca, rozmarin, capsune, migdale, rozmarin.

Ingrediente:Inghetata_cu_capsune_si_rozmarin

  • 2 cani capsune
  • 1 1/2 cani zahar
  • 1 cana frisca lichida
  • 2 fire rozmarin

Ingrediente pentru decor:

  • 1 cana zahar
  • cateva capsune
  • 1 mana migdale pisate
  • 4 linguri frisca
  • 1 fir rozmarin

 

Mod de preparare:

Pune rozmarinul tocat marunt peste capsune, piseaza-le cu furculita, amestecandu-le cat mai bine. Adauga zaharul si amesteca din nou foarte bine. Adauga frisca si bate (cu mixerul electric) la viteza mare 1-2 minute, pana se omogenizeaza.

Da la congelator cel putin 30 de minute. Topeste zaharul si, cand s-a facut vascos, toarna-l in fir subtire peste capsunele pentru decor.

Separat, amesteca frisca batuta cu ultimul fir de rozmarin, tocat foarte marunt si migdalele pisate. Monteaza-le pe toate impreuna si serveste.

Inghetata cu capsune si rozmarin

Inghetata_cu_capsune_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.