Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango

Printeaza

Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango din: căpşuni, frişcă, cremă de iaurt, Grand Marnier, suc de lămâie, mango, zahăr pudră.

Inghetata_de_capsuni_cu_sos_exotic_de_mango

Ingredinete:

  •  300 g căpşuni
  •  200 ml frişcă
  •  350 g cremă de iaurt
  •  2 cl Grand Marnier
  •  2 linguri suc de lămâie

Ingrediente pentru sos:

  •  1/2 fruct de mango
  •  1 lingură zahăr pudră
  •  1 lingură suc de lămâie

Mod de preparare:

Se pasează căpşunile; se amestecă îm­preună cu crema de iaurt, Grand Marnier şi suc de lămâie; se înglobează frişca bătută. Se dă la congelator şi se lasă să se întă­rească puţin.

Apoi se aşază într-o formă de chec tapetată cu folie transparentă şi se încrustează în compoziţia de îngheţată căpşunile întregi. Se dă la congelator.

Pentru sos, se pasează pulpa de mango cu zahăr şi suc de lămâie. Pe fiecare farfu­rie de desert se aşază câte o lingură de sos de mango. Se răstoarnă „checul” de îngheţată şi se taie felii.

Pe fiecare farfurie se asază o felie si se decorează.

Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango

Inghetata_de_capsuni_cu_sos_exotic_de_mango

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.