Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango
PrinteazaInghetata de capsuni cu sos exotic de mango din: căpşuni, frişcă, cremă de iaurt, Grand Marnier, suc de lămâie, mango, zahăr pudră.
Ingredinete:
- 300 g căpşuni
- 200 ml frişcă
- 350 g cremă de iaurt
- 2 cl Grand Marnier
- 2 linguri suc de lămâie
Ingrediente pentru sos:
- 1/2 fruct de mango
- 1 lingură zahăr pudră
- 1 lingură suc de lămâie
Mod de preparare:
Se pasează căpşunile; se amestecă împreună cu crema de iaurt, Grand Marnier şi suc de lămâie; se înglobează frişca bătută. Se dă la congelator şi se lasă să se întărească puţin.
Apoi se aşază într-o formă de chec tapetată cu folie transparentă şi se încrustează în compoziţia de îngheţată căpşunile întregi. Se dă la congelator.
Pentru sos, se pasează pulpa de mango cu zahăr şi suc de lămâie. Pe fiecare farfurie de desert se aşază câte o lingură de sos de mango. Se răstoarnă „checul” de îngheţată şi se taie felii.
Pe fiecare farfurie se asază o felie si se decorează.
Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango
Pofta buna!