Inghetata de caise

Printeaza

Inghetata de caise din: lapte, zahar, zahar vanilat, oua, amidon si caise.

 

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 6 caise bine coapte

 

Mod de preparare:

Speli caise­le şi le tai cubuleţe. Fierbi laptele împreună cu zahărul vanilat timp de 10 minu­te într-un vas acoperit.

Baţi ouăle cu zahărul şi cu ami­donul, pui şi laptele la fiert şi fierbi compoziţia pe baie de aburi, amestecând con­tinuu până se glasează lin­gura.

Amesteci crema rece cu caisele bucati si dai la congelator.

Inghetata de caise

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.