Inele de ceapa cu patrunjel
PrinteazaInele de ceapa cu patrunjel din: ceapa, faina, oua, sare, lapte, ulei, patrunjel.
- 2 cepe mari
- 200 g faina
- 2 ouă
- sare
- 200 ml lapte
- 2 linguri ulei
- ulei pentru prăjit
- 2-3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se taie ronde-le si apoi se separă cu atentie. Se amestecă făina cu gălbenusurile si laptele, cele 2 linguri de ulei si sare.
Se bat albusurile cu un praf de sare, se adaugă si apoi se pun si inelele de ceapă. Se amestecă bine pentru ca fiecare inel să fie cuprins de aluat si apoi se pun la prăjit în baie de ulei fierbinte.
Se scot pe şervete de hârtie si se presară cu pătrunjel fin tocat.
Inele de ceapa cu patrunjel
Pofta buna!