Inele de ceapa pane

Printeaza

Inele de ceapa pane din: ceapa, ou, faina, pesmet, apa minerala, sare, ulei.

Ingrediente:Inele de ceapa pane

  • 3 cepe mari
  • 3 ouă
  • 5 linguri făină
  • 5 linguri pesmet
  • 2 linguri apă minerală
  • sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cureti ceapa şi o tai rondele nu foarte subţiri. Desfaci rondelele, astfel încât inelele să rămână întregi.

Baţi ouăle cu apa minerală, un praf de sare şi o lingură de făină, iar restul de făină şi pesmetul le amesteci.

Încingi uleiul şi treci inelele prin amestecul de făină cu pesmet, prin compoziţia cu ouă şi din nou făină.

Le prăjeşti până se rumenesc, apoi le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.