Ierburi aromate, congelate in ulei de masline

Printeaza

Cimbru, rozmarin, busuioc, menta, oregano, chives. Le speli bine, le lasi să se scurgă pe un şervet de bumbac, după care le mărunţesti.

Aşezi ierburile în tăviţele special destinate obţinerii gheţii şi torni ulei de măsline sau ulei de palmier.

Introduci tăviţele în congelator, iar după ce se solidifică, scoti cuburile de ulei aromat si le pui intr-o cutie mai mare. Astefel, ierburile isi pasteraza prospetimea si aroma.

Ierburi aromate, congelate in ulei de masline

Ierburi aromate, congelate in ulei de masline

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.