Iepure la cuptor cu masline

Printeaza

Iepure la cuptor cu masline din: pulpe de iepure, rosii, cartofi, vin, ulei, masline, sare, piper.

Ingrediente:Iepure la cuptor cu masline

  • 2 pulpe de iepure
  • 12 roşii mici
  • 4 cartofi
  • 250 ml vin
  • 5 linguri ulei
  • 150 g măsline
  • o crenguţă cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se rumeneşte în 2 linguri de ulei şi apoi se transferă în vasul de cuptor. Se stropesc roşiile şi cartofii cu restul de ulei şi se pun în vas.

Se toarnă vinul, se pune cimbrul, se presară cu sare şi piper, se pun măslinele.

Se acoperă cu capac şi se lasă la cuptor pentru 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.