Iepure in sos de rosii

Printeaza

Iepure in sos de rosii din: iepure, usturoi, boia, unt, sos de rosii, ulei, sare, piper, mamaliga.

Ingrediente:Iepure_in_sos_de_rosii

  • un iepure
  • 6 căţei usturoi
  • 2 linguriţe boia iute
  • 100 g unt
  • 400 ml sos de roşii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • mămăligă

 

Mod de preparare:

Iepurele porţionat se presară cu sare si piper si se rumeneşte în unt. Intre timp, din ulei, boia şi usturoi pisat se face o pastă.

Se unge iepurele cu pasta cu boia, se pune într-un vas de cuptor si se toarnă sucul de roşii. Se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveste cu mămăligă.

Iepure in sos de rosii

Iepure_in_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.