Iepure de casa umplut si fiert

Printeaza

Iepure de casa umplut si fiert

Ingrediente:Iepure de casa umplut si fiert

  • 1 iepure de casă
  • 250 g rinichi de viţel sau de porc
  • 250 g franzelă
  • 200 g lapte
  • 3 ouă
  • 50 g sare
  • 10 g piper
  • 5 g nucşoară
  • 1 foaie dafin
  • 50 g ceapă
  • 250g seu de viţel sau uger

 

Mod de preparare:

Iepurele se desface şi i se lasă o deschizătură în pîntec pentru a se intro­duce umplutura. Iepurele astfel pregătit se va spăla, se va da puţină sare în interior şi se va stropi cu 25 g coniac.

Rinichii se vor toca la maşină împreună cu seul de viţel sau ugerul şi cu franzela înmuiată în lapte şi stoarsă. Se va face o compoziţie adăugîndu-se 3 ouă întregi, sare, piper, nucşoară şi coniac.

Se introduce această compoziţie în iepure, care apoi se coase şi se pune la fiert în apă cu sare şi legume. Se serveşte cu sos vinegret.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Recomand reteta asta; foarte bun iepurele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.