Iepure cu vin si masline

Printeaza

Iepure cu vin si masline din: iepure, masline, fenicul, ceapa, vin, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Iepure cu vin si masline

  • un iepure
  • 2 foi dafin
  • un bulb fenicul
  • o ceapă mare
  • o linguriţă cimbru
  • 500 ml vin alb sec
  • 200 ml supă
  • 200 g măsline cu sâmburi
  • 5 căţei usturoi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • cartofi copii
  • măsline

 

Mod de preparare:

In vasul de cuptor se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tocată mărunt. După ce s-a înmuiat, se adaugă vinul, supa şi carnea porţionată. Se presară cimbrul, sarea, piperul, se pun usturoiul şi frunzele de dafin.

Se lasă la fiert pentru o oră, se adaugă măslinele şi se mai lasă 30 de minute.

Se serveşte cu măsline, pe pat de cartofi copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.