Iepure cu usturoi, otet si boia

Printeaza

Iepure cu usturoi, otet si boia din: iepure, ulei de măsline, usturoi, foi de dafin, boia dulce sau picantă, oţet, sare, piper.

Ingrediente:Iepure cu usturoi, otet si boia

  • 1 iepure
  • 1 pahar ulei de măsline
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • boia dulce sau picantă
  • 1 pahar oţet
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Tai iepurele în bucăţi mai mici, le presari cu sare şi piper şi le laşi deoparte. într-un castron cu pereţi înalţi, adaugi uleiul şi îl pui pe foc.

In timp ce se în­cinge uleiul, zdrobeşti căţeii de usturoi cu coajă şi îi pui în ulei împre­ună cu foile de dafin.

Laşi ustu­roiul să îşi schimbe culoarea, dar fără a ajunge să se ardă, deoarece ar putea amărî toată mâncarea.

Adaugi imediat bucăţile de iepure la rumenit şi amesteci încontinuu.

Când s-a prăjit, presari boiaua şi torni imediat oţetul, lăsând să se evapore puţin.

Serveşti preparatul după preferinţă, cu cartofi prăjiţi sau ardei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.