Iepure cu usturoi, ceapa verde si piper

Printeaza

Iepure cu usturoi, ceapa verde si piper din: iepure, sange de iepure, sare, boabe de piper, ceapa verde, usturoi, ulei, vin alb, coca de paine.

Ingrediente:Iepure_cu_usturoi_ceapa_verde_si_piper

  • 1 iepure
  • sange de iepure
  • sare
  • boabe de piper
  • 20 fire ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • vin alb
  • coca de paine

 

Mod de preparare:

Se taie iepurele bucati si asezati intr-o oala de pamant. Adaugati sangele, sare, boabe de piper, ceapa verde, usturoi. Umpleti, pana acoperiti carnea cu ulei si vin alb in proportia urmatoare: un sfert ulei si trei sferturi vin.

Puneti capacul, pe care il lipiti cu hartie unsă cu coca. Dati la cuptor pana la trei ore. Serviti cald, din oala.

Iepure cu usturoi, ceapa verde si piper

Iepure_cu_usturoi_ceapa_verde_si_piper

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.