Iepure cu usturoi, ceapa verde si piper
PrinteazaIepure cu usturoi, ceapa verde si piper din: iepure, sange de iepure, sare, boabe de piper, ceapa verde, usturoi, ulei, vin alb, coca de paine.
- 1 iepure
- sange de iepure
- sare
- boabe de piper
- 20 fire ceapa verde
- 5 catei usturoi
- ulei
- vin alb
- coca de paine
Mod de preparare:
Se taie iepurele bucati si asezati intr-o oala de pamant. Adaugati sangele, sare, boabe de piper, ceapa verde, usturoi. Umpleti, pana acoperiti carnea cu ulei si vin alb in proportia urmatoare: un sfert ulei si trei sferturi vin.
Puneti capacul, pe care il lipiti cu hartie unsă cu coca. Dati la cuptor pana la trei ore. Serviti cald, din oala.
Iepure cu usturoi, ceapa verde si piper
Pofta buna!