Iepure cu ceapa

Printeaza

Iepure cu ceapa din: iepure, ceapa, bacon, ciuperci, vin alb, cimbru, patrunjel, foi de dafin, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Iepure_cu_ceapa

  • un iepure portionat
  • 500 g cepe mici
  • 150 g bacon
  • 250 g ciuperci
  • 300 ml vin alb
  • un buchet cimbru si patrunjel
  • 2 foi de dafin
  • o lingura faina
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu fund dublu se încinge uleiul şi, între timp, carnea se trece prin făină.

Se rumeneşte 2-3 minute pe am­bele părţi, se presară sare şi piper şi se adaugă vinul, plantele aromatice, ceapa şi baconul.

Se lasă la fiert, acoperit timp de 20 de minute. Se pun ciupercile feliate şi se lasă la fiert încă 20 de minute.

Se serveşte cald, cu garnitură de cartofi.

Iepure cu ceapa

Iepure_cu_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.