Idei si retete pentru un gratar gustos

Printeaza

 

Idei pentru gratar:

 

Idei si retete pentru un gratar gustos

Mititei romanesti

Mititei romanesti din: carne, slanina, usturoi, bicarbonat de sodiu, apa, sare, piper. Ingrediente: 800 g carne 30 g slănină 4-5 căţei de usturoi ½ linguriţă bicarbonat de sodiu 4-5 linguri apă sare piper negru și roșu măcinat   Mod de preparare: Carnea se taie bucăţele cîte 30-50 g, se sărează, se lasă într-un vas la…

Read more »

Pui fript cu mirodenii

Pui fript cu mirodenii din: pui, usturoi, boia iute, cimbru, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pui mare 1 cana de lemn de mar (facultativ) 12 catei de usturoi 1 lingura boia iute 1/3 ceasca cimbru proaspat, tocat 1/3 ceasca rozmarin proaspat, tocat 1/4 ceasca ulei de masline 1 lingura sare 1 lingura…

Read more »

Frigărui de pui în stil oriental

Frigărui de pui în stil oriental din: piept de pui, ardei gras, ulei, zeama de lamaie, boi iute, chimen, ceapa, usturoi, sare. Ingrediente: 1 piept mare de circa 400-500 g 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 1 ardei gras verde ulei marinata: 1 1/2 linguri ulei de masline 2 linguri zeama de lamaie…

Read more »

Porumb la gratar

Porumb la gratar din: stiuleti de porumb, unt, sare. Ingrediente: 4 ştiuleţi de porumb semicopt 3 linguri unt sare   Mod de preparare: Pe grătar se pun ştiuleţii curăţaţi şi se prăjesc la foc nu prea mare, periodic întorcîndu-se, ca să se rumenească uniform. După prăjire se sărează. Ştiuleţii se servesc fierbinţi, cu unt (opţional)…

Read more »

Reteta zilei: Friptura umpluta la gratar

Friptura umpluta la gratar din: rosii, varza, busuioc, parmezan, piper, ulei de masline, usturoi, friptura de porc.   Ingrediente: 1/2 kg rosii tocate 1 ceasca de varza tocata 1/2 lingurita busuioc uscat 1/2 ceasca parmezan ras 1/4 lingurita piper 2 lingurite de ulei de masline 1 catel de usturoi 4 fripturi porc   Mod de…

Read more »

Ciocănele picante cu sos de brânză albastră

Ciocănele picante cu sos de brânză albastră din: ciocanele, sare, usturoi, piper, boia iute, oregano, branza cu mucegai albastru, otet din vin rosu, maioneza, zeama de lamaie, lapte condensat, sare cu aroma de usturoi, seminte de telina. Ingrediente: 12 ciocanele 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf de usturoi 2 lingurite piper alb macinat 2 lingurite…

Read more »

Saramură de pui cu fasole verde

Saramură de pui cu fasole verde din: pulpe de pui, ardei iute, rosii, ceapa, usturoi, ardei gras, fasole verde, ulei de floarea soarelui, sare, piper, malai, varza alba, varza rosie. Ingrediente: 4 pulpe de pui doi ardei iuti 3 rosii doua cepe 6 catei de usturoi 3 ardei grasi 400 g fasole verde o lingurita…

Read more »

 

Ceafa marinata la gratar

Ceafa marinata la gratar din: ceafa de porc, iaurt, boia, cimbru, sare, piper. Ingredinte: 4 felii ceafa de porc un pahar mic iaurt o lingurita boia cimbru sare piper   Mod de preparare: Se amestecă iaurtul bine bătut cu boiaua, cimbrul şi piperul. Cu această pastă se ung feliile de carne şi se lasă la…

Read more »

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.