Icre la cuptor

Printeaza

 Icre la cuptor

Ingrediente:Icre la cuptor

  • 3 cepe potrivite
  • ulei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 350-400 g icre de caras sau de crap
  • 1 pahar lapte
  • 5 ouă
  • 1 linguriţă sare
  • piper
  • 3-4 legături mărar

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, o înăbuşi în 5-6 linguri de ulei, adaugi pasta de tomate, apoi icrele şi amesteci bine pentru a se desface icrele.

Dai deoparte de pe foc şi adaug laptele, sarea, piperul, ouăle bătute şi mărarul tocat. Intr-un vas termorezistent sau într-o tavă unsă cu puţin ulei, torni compozitia, o dai la cuptor si o lasi la foc potrivit. Este gata cand aprins deasupra o crusta.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte interesanta reteta de icre

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.