Icre grecesti

Printeaza

Icre grecesti din: icre, cartof, ceapa, ulei, lamaie.

Ingrediente:Icre grecesti

  • 100 g icre de crap
  • 300 g cartof fiert
  • o ceapă mică
  • 200 ml ulei
  • suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Se pun icrele, cartofii şi ceapa într-un blender. Se mixează şi apoi se continuă mixarea turnând uleiul în fir subţire. Se adaugă şi sucul de lămâie. Salata e gata când s-a umflat şi este cremoasă.

Se serveşte pe rondele mici de pâine, alături de o felie de roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.