Icre false

Printeaza

Icre false din: gris, maioneza, pasta de tomate, ceapa, suc de lamaie.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Icre false

  • 200 g griş
  • 150 g maioneză
  • 1 lingură pastă de tomate pentru culoare
  • 1-2 cepe
  • 2-3 linguri suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară, se pune grisul la fiert în apă rece cu sare (apă 800 ml) şi se amestecă continuu până când se îngroaşă. Se dă la o parte de pe foc şi se lasă să se răcească bine.

Intr-un castron, grisul răcit se amestecă cu maioneza, pasta de tomate şi ceapa tocată fin. Se potriveşte de gust cu sare şi suc de lămâie.

Icrele se servesc întinse pe pâine. (Se poate folosi maioneză din cartofi sau pufuleţi)

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • icre false
  • icre false din gris
  • icre false reteta

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    N-am facut niciodata icre false

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.