Icre de peste

Printeaza

Icre de peste din: icre, ulei de masline, lamaie, apa minerala.

Ingrediente:Icre_de_peste

  • 50 g icre
  • 1/4 ulei de masline
  • 1-2 linguri de lamaie
  • 4-5 linguri apa minerala

 

 

Mod de preparare:

Icrele proaspete se sărează puţin şi se lasă 2-3 zile la frigider. Când le pregătim se pun într-un castron cu o linguriţă de zeamă de lămâie, se bat bine cu o lingură de lemn şi începem să turnăm ulei ca să se lege.

Nu se adaugă nici pâine, nici griş, deoarece le denaturează gustul şi aspectul. Uleiul se toarnă exact ca la maioneză, amestecând continuu.

Dacă devin prea tari, se adaugă câte o linguriţă cu apă rece. Se poate pune şi ceapă rasă fin, după gust.

Icre de peste

Icre_de_peste

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • reteta icre de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.