Icre de năut

Printeaza

Icre de năut din: naut, maioneza, ceapa, sare, suc de lamaie.

Ingrediente:Pilaf cu naut

  • 250 g năut
  • 150 g maioneză
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 -2 linguriţe suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Năutul se alege, se spală şi se pune la înmuiat 12 ore. Se scurge apa în care a fost înmuiat şi se pune alta, apoi se pune la fiert.

După ce a fiert bine, se scurge de apă, se lasă să se răcorească şi se dă prin robotul de bucătărie.

Se pune într-un castron mai mare şi se mixează cu maioneza, iar la sfârşit, se adaugă ceapa tocată foarte fin şi sucul de lămâie.

Se potriveşte de sare şi se pune în frigider. Icrele sunt delicioase şi se servesc pe pâine prăjită.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • Icre de naut
Sumar
recipe image
Nume reteta
Icre de năut
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata icre de naut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.