Icre de fasole boabe cu castravete murat

Printeaza

Icre de fasole boabe cu castravete murat

Ingrediente:Icre de fasole boabe cu castravete murat

  • 300 g fasole boabe
  • 1 lămâie mică
  • 200 ml ulei
  • 1 castravete murat
  • 100 g măsline negre
  • piper
  • sare
  • boia

 

Mod de preparare:

Speli fasolea şi o pui la înmuiat de cu seara. O fierbi a doua zi schimbând apa de trei ori, până când bobul se sfărâmă între degete.

Dai prin sită împreună cu măslinele fără sâmburi. Amesteci turnând ulei câte puţin. După ce a crescut, adaugi zea­mă de lămâie, sa­re, piper şi boia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.