Icre de conopida

Printeaza

Icre de conopida din: griş, conopidă fiar­tă, ulei, sare, zeamă de lămâie, ceapă.

 

Ingrediente:Icre de conopida

  • 3 linguri griş
  • 500 g conopidă fiar­tă
  • ulei
  • sare
  • zeamă de lămâie
  • 1 ceapă mare
  • 300 ml apă

 

Mod de preparare:

Se fierbe grisul în apă clocotită, până se îngroaşă, apoi se lasă la răcit. Sepa­rat, se fierbe conopida, se strecoară bine, apoi se pasează.

Se adaugă grisul, apoi se mixează până se obţine o compoziţie omogenă. Se toarnă în acest amestec ulei până se ajunge la consistenţa dorită. Se adaugă ceapa tocată mărunt, sare şi zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.