Iaurt de casa

Printeaza

Iaurt de casa din: iaurt, lapte.

Ingrediente:Iaurt de casa

  • 175gr iaurt
  • 1 l lapte

 

 

 

 

Mod de preparare:

Fierbi laptele şi îl laşi să se răcească. Pui câte o linguriţă cu iaurt în fiecare borcănel şi completezi cu lapte până în gâtul fiecăruia. Pui capacul iaurtierei deasupra şi o conectezi la curent. După maximum 10 ore, iaurtul este bun de consum.

Infiletezi capacul fiecărui borcănel şi păstrezi iaurtul în frigider până în momentul servirii.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.