Iahnie picanta

Printeaza

Iahnie picanta din: fasole, ceapa, boia, ulei, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Iahnie picanta

  • o conservă mare fasole fiartă
  • o ceapă
  • boia iute
  • 300 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • puţin sos picant
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pune ceapa tocată !a călit. Când s-a înmuiat, se trage de pe foc şi se pune boiaua. Se amestecă, apoi se toarnă sucul de roşii. Se repune sosul pe foc, se lasă să dea un clocot, apoi se pune fasolea.

Se mai lasă 10 minute să fiarbă împreună, se pune sosul picant, după care se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.