Iahnie de fasole cu ardei si pastarnac

Printeaza

Iahnie de fasole cu ardei si pastarnac din: conservă mare fasole boabe fiartă, morcov,  rădăcină păstârnac, ceapă, ardei gras verde, suc de roşii, ulei, sare, piper, verdeata.

 

Iahnie_de_fasole_cu_ardei_si_pastarnac

Ingrediente:

  • 1 conservă mare fasole boabe fiartă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1/2 ardei gras verde
  • 700 ml suc de roşii
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă, după gust

 

 

Mod de preparare:

In ulei încins, se pun la călit ceapa, păstârnacul, ardeiul gras si morcovul tăiate toate cât mai mărunt.

Apoi, după ce s-au înmuiat, se toarnă 400 ml apă şi se lasă la fiert 10 minute.

Se toarnă sucul de roşii si se mai lasă la fiert 10 minute.

Se adaugă fasolea trecută sub apă rece şi bine scursă si se mai lasă 10 minute pe foc.

Se potriveşte gustul de sare si piper si se serveşte cu verdeaţă, după gust.

Iahnie de fasole cu ardei si pastarnac

Iahnie_de_fasole_cu_ardei_si_pastarnac

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Iahnie picanta de fasole

Iahnie picanta de fasole

Iahnie picanta de fasole din: fasole, ceapa, boia, ulei, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: o conservă mare fasole fiartă o ceapă boia iute 300 ml suc de roşii 2 linguri ulei puţin sos picant sare piper   Mod de preparare: In ulei se pune ceapa tocată la călit. Când s-a înmuiat, se trage de pe foc […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.