Iahnie de ciuperci

Printeaza

Iahnie de ciuperci din: ciuperci, ceapa, ulei, faina, boia, vin, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Iahnie de ciuperci

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingură făină
  • boia de ardei
  • 1 ceaşcă de vin
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei. Când începe să se rumenească se adaugă ciupercile tăiate bucăţi mici. Se înăbuşă până scade apa lă­sată de ciuperci.

Făina se amestecă cu apa rece şi se adaugă peste ciuperci împreună cu vinul. Se amestecă şi se lasă la fiert 15 minute. Dacă mai este nevoie, se mai poate adăuga apă.

In timpul fierberii se adaugă boiaua, se potriveşte de sare şi piper. La servire se presară verdeaţă tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.