Humus libanez cu pasta de susan

Printeaza

Humus libanez cu pasta de susan din: boabe de năut fierte, usturoi, pastă de susan (tahini), zeama de lamaie, piper, sare.

Ingrediente:Humus_libanez_cu_pasta_de_susan

  • 250 g boabe de năut fierte
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri pastă de susan (tahini)
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Strecori boabele de năut de apa în care au fiert, păstrând zeama, apoi le mixezi în blender. Zdrobeşti căţeii de us­turoi, îi freci cu puţină sare şi apoi îi încorporezi în piureul de năut.

Adaugi treptat zeama de lămâie, alternând cu pasta de su­san (tahini). Adaugi puţină zeamă în care au fiert boabe­le de năut, până se obţine o consistenţă cremoasă, şi condimentezi cu sare şi pi­per, după gust.

Humus libanez cu pasta de susan

Humus_libanez_cu_pasta_de_susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.